Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Novosti iz Male scene
(studeni 2013.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Glasanje za nagradu Teatar.hr

Do završetka glasanja za nagradu  "Teatar.hr" ostalo je još vrlo malo vremena. Točno u podne 19. studenoga završit će se glasanje i početi brojanje osvojenih glasova. Mala scena s ponosom ističe svoje dvije nominacije! Kazalište Mala scena nominirano je u kategoriji "Najbolje neovisno kazalište", a Vitomira Lončar u kategoriji "Osoba godine"! Nakon uistinu teškog i burnog razdoblja za naše kazalište u kojem smo se borili za opstanak, ove su nam nominacije još veći poticaj da radimo dalje. Ujedno je to i priznanje da smo itekako potrebni! Hvala svima koji su glasali za nas.

Nije kasno da nam pomognete osvojiti nagrade i ove godine. Kliknite na ovu poveznicu i podržite nas!

Iglica na Festivalu novog cirkusa

U nedjelju 24. studenog u 11 sati u sklopu Festivala novog cirkusa igramo našu "Iglicu" koja je nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom. Na predstavi će Nikolini Majdak i Mirjani Zagorec biti uručene nagrade koje su dobile na Festivalu ASSITEJ-a u Čakovcu!

Pratite predstave Festivala novog cirkusa i podržite našu "Iglicu" koja je jedina predstava na festivalu namijenjena djeci.

Veliki interes za predstave Male scene u prosincu

Pred nama je vikend s čak 7 izvedaba! U petak 22. u 17 i 18.30 te subotu 23. studenoga u 10 i 11.30 sati za najmlađu publiku od 1,5 do 5 godina možete pogledati našu "Priču o vodi" koju smo radili u suradnji s kazalištem ActLab iz Zagreba. U 17 i 18.30 sati u subotu na programu je naša prošlogodišnja uspješnica "Ružičasta sanjarica" za koju smo dobili više nagrada i nominacija. Predstava je namijenjena djecu od 6 godina naviše i sigurno će vas oduševiti!

Posebno nas raduje što ste pokazali veliki interes za naše predstave u prosincu. Zbog toga smo odlučili povećati broj predstava na slobodnoj prodaji kako bismo omogućili što većem broju djece uživati u predstavama i u druženju sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom. Svakako pogledajte raspored predstava i rezervirajte svoje ulaznice OVDJE!

Seminar "Kako (i zašto) gledati kazalište za djecu"

U srijedu 13. studenoga od 18 do 20 sati Ivica Šimić održao je seminar "Kako (i zašto) gledati kazališnu predstavu". Seminar je prvenstveno bio namijenjen pedagozima vrtića i osnovnih škola, ali je pobudio veliko zanimanje i roditelja i kazališnih umjetnika koji o kazalištu za djecu rijetko imaju prilike nešto saznati. Preko 70 polaznika sa zanimanjem je pratilo i aktivno sudjelovalo u ovom prvom seminaru o kazalištu za djecu u Maloj sceni i izrazili želju za nastavkom ovakve komunikacije i daljnjom edukacijom.

Potaknuti ovim uspjehom, najavljujemo seminar koji će se baviti bajkama i pričama, njihovom mogućom interpretacijom i problemima postavljanja bajki na pozornicu. Seminar će se održati u prosincu, a o točnom datumu i vremenu održavanja seminara naknadno ćemo vas obavijestiti.

"Kamenje" u Hercegovini

Naša slavna i nagrađivana predstava za mlade "Kamenje", nakon uspješnog gostovanja u Dubrovniku i Metkoviću, uskoro gostuje u Hercegovini i to s čak 5 izvedaba. Pratite naš program i saznajte više o ovom gostovanju.

U Maloj sceni pogledajte "Kamenje" 27. studenog 2013. u 10 sati.Rezervirajte svoje ulaznice ovdje.

Mia Anočić nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta

Mlada glumica Mia Anočić-Valentić nominirana je za ovogodišnju Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu u predstavi Male scene "Život je san"! Ponosni smo i sretni jer je Miji ova predstava prvi profesionalni rad u kazalištu! Čestitamo na ovom velikom uspjehu!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by