Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Veljača u Maloj sceni
(7. veljače 2013.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Iglica

Dragi prijatelji Male scene,

u četvrtak 31. siječnja, Mala scena u suradnji s Triko Cirkus Teatarom praizvela je tekst Lane Šarić Iglica u režiji Ivice Šimića. Cirkuski umjetnici Nikolina Majdak, Iva Peter Dragan i Nikola Mijatović pričaju prekrasnu, toplu priču o djevojčici Iglici koja od rođenja mora živjeti s iglicama koje bodu.  Već u prvom tjednu svojeg života naša je nova predstava dobila ogroman broj pozitivnih i prekrasnih osvrta kako od publike tako i od kritike. Čini se da je Iglica osvojila srca ne samo djece koja su vidjela predstavu nego i odraslih. Sve smo kritike skupili na internetskim stranicama Male scene.

Isto tako, pozivamo vas da pogledate Foto Galeriju i uvjerite se u iznimnu atraktivnost naše predstave.

Presretni smo reakcijama i pozivamo vas da i vi pogledajte Iglicu već u subotu 9. ili 16. veljače u 17,00 ili 18,30 sati i uvjerite se zašto je naša predstava odskočila od ostalih kao posebna i drugačija. Ulaznice možete rezervirati i kupiti on line. Veselimo se vašem dolasku!

Mala scena i Triko Cirkus Teatar članovi su Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u RH.

JaTiOnoMi...

S radošću i velikim uzbuđenjem najavljujemo i drugu našu praizvedbu u ovoj godini, predstavu JaTiOnoMi... koju smo ostvarili u suradnji s našim kolegama iz kazališta ActLab, a koju ćemo izvesti već 21. veljače u 18 sati. 

Predstavom JaTiOnoMi... bavimo se temom posvojenja djeteta. Želimo poslati poruku kako je posvojenje jednako dobar način osnivanja obitelji, kao i umanjiti stigmu prisutnu u društvu vezanu uz samu temu i posvojenu djecu. Ovu našu još jednu u nizu "društveno odgovornih" predstava na poetski način donose na scenu Silvio Vovk, Jelena Vukmirica Makovičić i Marko Makovičić.

Svakako pogledajte JaTiOnoMi... 2. ili 9. ožujka na našoj matineji u 17,00 ili 18,30 sati. Rezervirajte ulaznice on line već sada!

Mala scena i ActLab članovi su Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u RH.

Mala scena na festivalima

Naš festivalski život nastavlja se i u 2013. godini potvrđujući kako je Mala scena rasadnik kvalitetnih predstava koje privlače pažnju kazališne javnosti. Ponosni smo što je naša premijera iz rujna 2012. Život je san autora Darka Lukića odabrana u program Naj, naj, naj festivala (festivalska izvedba je 23. ožujka u 19.30 sati) a Ružičasta Sanjarica mlade autorice Nine Horvat, odabrana je u program festivala Mali Marulić

Predstave za bebe

Pozivamo vas na jedinstvenu kazališnu ponudu u Hrvatskoj - predstave za bebe. Jedino u Maloj sceni, svakog petka u 17,00 i 18,30 te svake subote u 10,00 i u 11,30 možete pogledati naše predstave za male bebe Priča o oblaku, Priča o kotaču, Priča o svjetlu i Priča o vodi. Povedite svoje malene od 1,5 do 5 godina starosti na naše Priče o... i pružite im prvo kazališno iskustvo u životu.

Ako planirate izlet u Zagreb ...

S veljačom i proljeće se polako počinje osjećati. Mnogi će od vas s djecom krenuti na izlete u Zagreb. Pozivamo vas da u svoj plan posjeta Zagrebu, uvrstite i neku od predstava kazališta Mala scena. Pogledajte naš repertoar na www.mala-scena.hr i odaberite nešto što će se vašoj djeci najviše dopasti i što će im ostati u pamćenju cijeli život.

Nagradna igra

I u veljači dijelimo nagrade našim vjernim gledateljima:

Mirna Filipović dobila je ulaznice za matineju u Maloj sceni

- Nives Pavičić pohađat će informatički tečaj u Infokatedri 

- a Vladimir Košić dobit će Poklon paket Studene

I dalje igrajte našu Nagradnu igru i gledajte naše predstave.

Srdačno vas pozdravlja

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by