Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Prosinac u Maloj sceni
(1.12. 2012.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Nagrade

Dragi prijatelji Male scene!

Ušli smo u prosinac, mjesec u kojem se sabiru rezultati, osvrće se unazad, ali i gleda u budućnost. Godina je bila iznimno teška, uzbudljiva, a donijela nam je i mnogo uspjeha kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu. Uz nove predstave Ružičasta sanjarica i Život je san koje su opravdale ugled Male scene kao vodećeg kazališta za djecu u Hrvatskoj, ostvarili smo i veliki međunarodni uspjeh produkcijom predstave SUPERHEROJ u suradnji sa sedam kazališta iz Azije i Europe, kojom nastavljamo niz uspjeha i na međunarodnoj sceni. Godinu završavamo i s nagradama koje su još jedan dokaz vrijednosti našega rada:

Vitomira Lončar osoba godine!

U Tvornici kulture dodijeljenje su prve nagrade Teatra.hr za postignuća u hrvatskom kazalištu u prošloj sezoni. Vitomira Lončar proglašena je OSOBOM GODINE! Mala scena imala je i nominacije kao najbolje neovisno kazalište i osvojila drugo mjesto iza Triko cirkus teatra, a Nina Horvat bila je nominirana za najbolji dramski tekst za "Ružičastu sanjaricu", koji je od pet nominiranih bio jedini dramski tekst za djecu.

Dado Ćosić nagrađen za Ružičastu sanjaricu!

Mladi glumac Dado Ćosić dobio je Nagradu hrvatskoga glumišta za najbolju mušku ulogu u predstavama za djecu i mlade za prošlu sezonu, a za ulogu dječaka u predstavi "Ružičasta sanjarica"! Nakon nagrade ASSITEJ-a Miljenku Sekuliću, nominacije Gei Gojak za NHG i Nini Horvat za najbolji novi dramski teksta za nagradu Teatra.hr , ovo je već četvrto priznanje Ružičastoj sanjarici. Čestitamo!

Predstave sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom

Mala scena će u četvrtak 6. prosinca, na Svetog Nikolu, proslaviti svoj 23 (službeni) rođendan! Sv. Nikola će i posjetiti djecu u kazalištu nakon predstave "Tajne začarane šume" 6. prosinca u 17 i 19 sati, u subotu 8. prosinca u 10, 12, 17 i 19 sati te u nedjelju, 9. prosinca u 10, 12, 17 i 19 sati. Ulaznice rezervirajte on line ili nazovite na 01 46 83 352.

Djed Mraz dolazi u Malu scenu već 15. prosinca i ostat će s vama sve do 23. prosinca. I ove će godine s radošću dijeliti darove  svake subote i nedjelje, a djecu će razveseliti naša slavna predstava "Tajne začarane šume" za djecu od 3 do 10 godina. Pogledajte raspored, rezervirajte ulaznice on line ili nas nazovite na 01 46 83 352.

"Pričaj mi o Gorkom" ponovno u Maloj sceni

"Pričaj mi o Gorkome" Mani Gotovac, velika uspješnica HNK u Varaždinu koja je pobudila ogroman interes publike izvest će se ponovno u Maloj sceni 10. i 11. prosinca u 20 sati! Ne propustite ovu predivnu ljubavnu priču u izvedbi Hane Hegedušić, Roberta Plemića te Lele Margitić, a preostale ulaznice odmah rezervirajte on line! Napominjemo da ulaznice nisu numerirane.

Nove predstave

Nova je godina pred vratima. U njoj vas želimo obradovati, ali i iznenaditi novim predstavama i stilskim osvježenjima koja će u Malu scenu donijeti naši prijatelji, kolege i partneri, umjetnici iz Triko cirkus teatra i ActLaba. Pripreme za predstave već su odmakle i već sada s radošću najavljujemo:

Iglica

Lane Šarić, o djevojčici koja je odrasla s iglicama na svojem tijelu, premijerno će se izvesti 31. siječnja 2013. Ovaj prekrasan poetični tekst o djeci koja zbog svoje neobičnosti proživljavaju mnoge probleme, jezikom cirkusa i humorom donijet ćemo na scenu u suradnji s Triko cirkus teatrom

JaTiOnoMi

Autorski projekt Jelene Vukmirica i Marka Makovičića u zajedništvu s ActLabom, izvest ćemo 21. veljače 2013. Bit će to predstava o posvajanju djece, predstava u nizu predstava Male scene s društvenom odgovornošću i sviješću da kazalište i te kako može pridonijeti rješavanju mnogih problema koje prate odrastanje djece i mladih.

Raspored predstava za siječanj i veljaču 2013. već je on line!

Veselimo se našoj 2013. godini!

Nagradna igra

Dobitnici naše nagradne igre u studenome su:

Žaklina Polak Matanović, koja dobiva ulaznice za matineju u kazalištu Mala scena.

Ivan Bernat, koji dobiva  majice i čaše s potpisom Blanke Vlašić te paket Studene.

Marta Lučić koja će pohađati informatički tečaj.

Čestitamo svim dobitnicima! Igrajte i dalje našu nagradnu igru!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by