Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Studeni u Maloj sceni
(studeni 2012.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

"Pričaj mi o Gorkome" Mani Gotovac u Maloj sceni

Najnovija predstava HNK-a u VaraždinuPričaj mi o Gorkome“, uprizorena dramatizacija dvaju romana Mani Gotovac „Fališ mi“, gostuje u kazalištu Mala scena u Zagrebu 5., 6., 7. i 9. studenoga u 20 sati! Ova iznimna predstava koja je svoju praizvedbu imala 11. listopada ove godine u Varaždinu, donosi snažnu ljubavnu priču u čiji se vrtlog uvlače i gledatelji.
Lela Margitić, Hana Hegedušić i Robert Plemić sjajnim glumačkim kreacijama nude pregršt emocija koje se prelijevaju u gledalište.

Mani Gotovac kaže: „Pričati o ljubavi, kao i voljeti, trebamo uvijek!“, a slažete li se s njezinom tvrdnjom, ne propustite ovu predivnu predstavu i priliku da ju pogledate u Zagrebu.

Odgovor na pitanje koje već mjesecima zaokuplja hrvatsku kazališnu javnost - tko je od hrvatskih političara u stvarnom životu bio GORKI, glavno lice predstave, još uvijek nismo otkrili. Stoga, dođite u Malu scenu i pogledajte zbog čega za svaku dosadašnju izvedbu predstave „Pričaj mi o Gorkome“ ispred prepunog kazališta ostaje i tidesetak gledatelja. Da ne biste i vi ostali bez ulaznica, već danas ih možete rezervirat on line na internetskoj stranici Male scene  i osigurati svoje mjesto u gledalištu. Više informacija na 01 46 83 352.

Trilogija o snovima

Praizvedbom predstave Život je san u rujnu 2012. Mala scena zatvorila je ciklus predstava u kojima se bavila snovima i odnosom dijete – snovi – realnost. Dobili smo tako tri predstave koje se na različite načine i za različitu dob djece bave SNOVIMA:

Pale sam na svijetu – za djecu od prvog do trećeg razreda
Ružičasta sanjarica – za djecu od četvrtog do šestog razreda
Život je san – za mlade u sedmim i osmim razredima.

U želji da što veći broj djece vidi ove prekrasne predstave, pozivamo vas da pogledate SVE TRI PREDSTAVE pod povoljnim uvjetima i sniženim cijenama. Ako vaša škola naruči sve tri predstave u paketu, dobit će popust od 10% na ukupan broj djece po predstavi!

Predstave možete pogledati tijekom cijele školske godine u danima i u vrijeme kad vam najviše odgovara.

Nazovite nas na 01 46 83 352, 01 46 83 373, voditelj prodaje Davor Mladin
ili se javite na e-mail info@mala-scena.hr ili davor@mala-scena.hr

Noć kazališta u Maloj sceni

NOĆ KAZALIŠTA ove će se godine održati 17. studenoga 2012. I Mala scena dat će svoj prilog ovoj vrijednoj manifestaciji kojom se promovira kazališna umjetnost. U sklopu manifestacije možete pogledati:

  • 10,00 sati, Šimić/Frabetti: PRIČA O OBLAKU, ulaznica 30 kuna (umjesto 35), za djecu 1,5 do 5 godina
  • 17,00 sati, J. Siegsgardt: PALE SAM NA SVIJETU, ulaznica 30 kuna (umjesto 35), za djecu 3 do 10 godina

Veselimo se i ovom susretu s vama! Svoje ulaznice možete rezervirati on line!

Raspored predstava za studeni

Raspored predstava koje igramo u studenom postavljen je na internetskim stranicama Male scene. Pogledajte raspored, odaberite predstavu koja vas zanima, rezervirajte svoje ulaznice on line i posjetite nas.

Sveti Nikola i Djed Mraz

I ove godine pripremamo posebne predstave za Svetog Nikolu i Djeda Mraza. Ove godine bit će to Tajne začarane šume koje smo u svojim počecima i radili kao novogodišnju predstavu. Ne propustite rezervirati svoje mjesto na jednoj od predstava. Pogledajte raspored koji je već postavljen na stranicama Male scene, odaberite dan koji vam najviše odgovara i razveselite vašu djecu ne samo darovima nego i veselom predstavom i susretom sa Svetim Nikolom ili Djedom Mrazom. Očekujemo vas s radošću!

Nagradna igra

Igrajte našu nagradnu igru! Naši sponzori  i nagrađuju vas vrijednim nagradama, a Mala scena vas nagrađuje besplatnim ulaznicama za predstave na jednoj od matineja. Ispunite našu anketu koju ćete naći na početnoj stranici Male scene i konkurirajte za neku od nagrada.

Nagradu – poklon paket Studene dobila je Virđinija Perković Bartoluzzi

Nagradu informatički tečaj u Infokatedri dobila je Martina Repec

Ulaznice Male scene za matineju dobila je Vedrana Vidas

Čestitamo!

Srdačno vas pozdravljamo!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by