Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Listopad u Maloj sceni
(listopad 2012)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Kamenje na MESS-u u Sarajevu

Predstava Male scene "Kamenje" ušla je u službenu selekciju Međunarodnog kazališnog festivala MESS-u Sarajevu i jedina je predstava za djecu i mlade na festivalu iz Hrvatske. Nakon gostovanja na mnogim međunarodnim i domaćim festivalima ovo je prvo predstavljanje naše predstave koja problematizira nasilje među mladima u Bosni i Hercegovini. U Sarajevu je predstava na repertoaru u subotu, 6. listopada u 18 sati, a u njoj igraju mladi glumci Filip Lozić i Marko Hergešić. U Zagrebu predstavu možete ponovno pogledati u subotu 27. listopada u 20 sati. Rezervirajte svoje ulaznice ovdje!

Superheroj u Hong Kongu

SUPERHEROJ, predstava nastala kao rezultat interkulturnog rada sedam kazališta Europe i Azije u projektu Patchwork Family, nakon ljetne turneje u Južnoj Koreji, Japanu i Tajvanu te nakon sudjelovanja na festivalima u Rusiji i Austriji u rujnu, završava svoja gostovanja u 2012. godini u Hong Kongu, gdje će od 22. listopada do 7. studenoga predstava imati 21 izvedbu. Domaćin i jedan od producenata predstave je Mingri Institute for Arts Education. Pogledajte promidžbeni materijal na njihovom web siteu. Predstavu je režirao Ivica Šimić, producirala Vitomira Lončar, a hrvatske glumačke boje zastupa Dražen Čuček.

Sveti Nikola i Djed Mraz

I ove godine pripremamo posebne predstave za Svetog Nikolu i Djeda Mraza. Ove godine bit će to Tajne začarane šume koje smo u svojim počecima i radili kao novogodišnju predstavu. Ne propustite rezervirati svoje mjesto na jednoj od predstava. Pogledajte raspored koji je već postavljen na stranicama Male scene, odaberite dan koji vam najviše odgovara i razveselite vašu djecu ne samo darovima nego i veselom predstavom i susretom sa Svetim Nikolom ili Djedom Mrazom. Očekujemo vas s radošću!

Raspored predstava na slobodnoj prodaji

Obavještavamo vas da je raspored svih predstava koje vam nudimo na našim popularnim matinejama petkom i subotom postavljen na web stranicama Male scene. Nudimo vam predstave za SVE uzraste djece, od beba starih godinu i pol dana do predstava za mlade. Pogledajte raspored i povedite svoju djecu na naše predstave. 

Nagradna igra

I ove godine naši sponzori  i nagrađuju vas vrijednim nagradama, a Mala scena vas nagrađuje besplatnim kartama za predstave na jednoj od matineja. Dovoljno je da ispunite našu anketu koju ćete naći na početnoj stranici Male scene i da konkurirate za neku od nagrada.

Srdačno vas pozdravljamo!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by