Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

NOVA PREDSTAVA U MALOJ SCENI
(20. rujna 2012.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

U subotu 22. rujna u 20 sati!!!

Slavno Calderonovo djelo Život je san u interpretaciji Darka Lukića, za mlade od 9 godina na više i odrasle, nakon praizvedbe 20. rujna, dolazi na redoviti repertoar već u subotu  22. rujna u 20 sati.

DOĐITE I POVEDITE CIJELU OBITELJ - MLADI POVEDITE SVOJE RODITELJE !

Nikako nemojte propustiti pogledati ovu predstavu koja će vas iznenaditi svojom svježinom i aktualnošću te dirnuti izravnošću i iznimnim glumačkim ostvarenjima. Mladi glumci Silvio Vovk, Anja Đurinović i Mia Anočić-Valentić, poduprti iskusnim Zoranom Gogićem, provest će vas kroz fantazmagoriju u kojoj se miješaju san i java i kojom jasno govorimo o temeljnim problemima odnosa očeva i djece.

Posjetite web stranice Male scene, rezervirajte svoje ulaznice on line ili nazovite na (01) 468 33 52 i povedite svoju djecu na predstavu. Djeco povedite svoje roditelje!!! i uživajte svi zajedno u ODLIČNOM kazalištu.

Silvio Vovk

O PREDSTAVI

Kraljević Sigismund zatvoren je u tamnici zbog proročanstva da će ubiti svoga oca i postati okrutan vladar. Kad ga kralj/otac na trenutak i pusti na slobodu, sve sumnje u Sigismunda počinju se ostvarivati zbog njegovog ponašanja, pa ga vraćaju natrag u tamnicu. No, narod diže bunu i zahtjeva da se Sigismunda, kao legalnog nasljednika, postavi na prijestolje ...

Predstava progovara o vječno "napetom" odnosu očeva i djece izravno i beskompromisno. Moderno ispričana priča, s jasnim porukama, zalaže se za pravo svakog djeteta na roditelja, ali i poziva na pobunu protiv okoštalog i prevladanog modela odgoja u kojem je generacijski sukob neizbježan. Predstava jednako tako reafirmira ulogu oca i daje mu ključnu ulogu u odgoju.

Mia Anočić-Valentić, Zoran Gogić iAnja Đurinović

NE PROPUSTITE OVU IZNIMNU PREDSTAVU!

Čekamo vas u Maloj sceni 22. rujna u 20 sati i 6. listopada u 18 sati. Svoje ulaznice rezervirajte i kupite ovdje!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by