Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Svibanj u Maloj sceni
(Svibanj 2012)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Matineje u svibnju

Kazališna sezona u svibnju polako jenjava. Lijepo vrijeme mami na izlazak u prirodu, na izlete, a kazalište se polako okreće festivalima. I Mala scena će u svibnju krenuti na put sa svojim predstavama o kojima vas informiramo u ovom glasniku. Pa ipak, zbog velikog interesa za naše predstave za najmlađu publiku, onu od 1,5 godina na više i u svibnju ćemo igrati naše popularne matineje.

Tako 4. svibnja u 18 sati i 5. svibnja u 10 i 11.30 sati možete pogledati Priču o kotaču koju priča Vitomira Lončar, 11. svibnja u 18 sati i 12. svibnja u 10 i 11.30 sati Priču o vodi koju je Mala scena radila u suradnji s kazalištem AcTLab i koju priča Jelena Vukmirica, a 18. svibnja u 18 sati i 19. svibnja u 10 i 11.30 sati Ivica Šimić pričat će Priču o oblaku. Ulaznice rezervirajte ovdje i - dođite u Malu scenu!

Filip Lozić nagrađen u Beogradu

Na upravo završenom Međunarodnom festivalu Pozorište Zvezdarište koji se održavao u Beogradu, Srbija, a na kojem je Mala scena sudjelovala sa predstavom Kamenje, mladi glumac Filip Lozić dobio je nagradu za najboljeg glumca! Evo obrazloženja: Filip Lozić u predstavi lišenoj bilo kakvih spoljnih efekata koja se oslanja isključivo na glumačku veštinu minucioznom i uverljivom glumačkom igrom suvereno kreira više zahtevnih uloga. Bravo Filipe!

Nakon uspješnog nastupa u Beogradu, Kamenje je odabrano i u selekciju za Festival glumca. Predstava se igra u Vukovaru 17. svibnja u 11 sati. Želimo dečkima puno uspjeha na "njihovom" festivalu!

Mala sirena u Subotici i Szegedu

Mala sirena izabrana je u službenu konkurenciju Međunarodnog festivala pozorišta za decu  koji će se u Subotici, Srbija održati od 20. do 26. svibnja. Mala sirena igra u Subotici 22. svibnja u 18,00 sati. Isti dan u 11,00 sati, Mala sirena igrat će i u Szegedu, Mađarska. Bit će to odlično ugrijavanje za festivalski nastup. Veselimo se ovim nastupima i želimo našoj predstavi uspjeh!

Ružičasta sanjarica u Makedoniji

Ružičasta sanjarica ušla je u službenu selekciju 2. međunarodnog festivala kazališta za djecu "Bitolino" koji će se  od 05. do 08. kolovoza održati u Bitoli, Makedonija. Nakon velikog uspjeha Kamenja prošle godine, ovaj drugi nastup potvrda je ugleda kojeg Mala scena uživa i u Makedoniji.

Audicija za glumce/glumice

Audicija za glumce/glumice za novu predstavu autora Darka Lukića: Život je san prema Calderonu, a u režiji Ivice Šimića održat će se u Maloj sceni 10. svibnja u 15,00 sati.

Traže se:
1 mlađi glumac (uvjet zvršeni dodiplomski studij glume)
1 mlađa glumica (uvjet završeni dodiplomski studij glume)
2 glumca, srednjih godina

Premijera predstave je 20. rujna 2012., a pokusi počinju 15. svibnja.

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by