Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Ožujak u Maloj sceni
(ožujak 2012.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Matineje

Dobro došli u ožujak, mjesec proljeća, ali i mjesec u kojem vam nudimo pregršt prekrasnih predstava na našim matinejama. Petkom u 17,00 i 18,30 te subotom u 10,00 i 11,30 vašoj najmanjoj djeci, onoj od 1,5 godine na više nudimo predstave napravljene samo za njih. Mala scena jedino je kazalište u Hrvatskoj koje sustavno gradi repertoar za  najmanje gledatelje i po tome se svrstava u red onih europskih kazališta koja vode brigu o najmlađoj kazališnoj publici.

Za one malo starije, Mala scena nudi predstave subotom u 17,00 i 19,30. Svakako pogledajte naš program, odlučite se za predstavu koju ćete ponuditi vašoj djeci i dođite s njima na predstavu. Ne zaboravite: pravi je kazališni doživljaj samo onaj u kojem se, na pozornici i u publici, sreću različite generacije. Razgovarajte sa svojim djetetom o onome što ste vidjeli!

Pogledajte naš raspored predstava, rezervirajte svoje ulaznice i kupite karte on line!

Gostovanja

I u ožujku će Mala scena gostovati na mnogim pozornicama u Hrvatskoj. Pogledajte raspored i povedite svoje dijete na predstavu ako se zateknemo u vašem gradu, mjestu:

u Opatiji 4. ožujka u 12 sati - Tajne začarane šume
u Našicama 7. ožujka u 10.30 - Tajne začarane šume
u Vrbovcu 20. ožujka u 10,00 - Roda i Lisac
u Križu 22. ožujka u 9,00 i 12,00 za najmlađu publiku - Priča o vodi
u Koprivnici 23. ožujka u 10.30 i 18,00 - Tajne začarane šume
u Kostreni 26. ožujka u 10.30 - Debela
u Puli 29. ožujka u 9.30, 11,00 i 18,00 te 30. ožujka u 9.30 i 11,00 - Tajne začarane šume

Festivali

Mala scena nastavlja svoj put po festivalima i ovog proljeća:

U ožujku Kamenje će nastupiti na Naj, naj, naj festivalu u Zagrebu, 31.3. u 19 sati.

U travnju, Kamenje sudjeluje na festivalu Pozorište Zvezdarište u Beogradu, a Ružičasta sanjarica izabrana je za FEN u Opatiji.

U svibnju Pale sam na svijetu ide u Berlin, a Mala sirena izabrana je za Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici.

Priča o oblaku odabrana je za festival u Egiptu u lipnju, a Baukač će nastupiti na najvećem azijskom festivalu Kijimuna festa u Okinawi, Japan, koji je ove godine odabran za prvi ASSITEJ International Meeting.

Mala scena u projektu Patchwork Family

Patchwork Family, ASSITEJ International Project, projekt je suradnje Azijskih i Europskih kazališta. Uz Malu scenu u projektu sudjeluju Dschungelwien iz Beča, Austrija, Yekaterinburg Theater for Young Spectators, Russia, ACO Okinawa Co., Japan, Joyful Theatre, Seoul, South Korea, Mingri Theatre iz Hong Konga te Song Song Song Theatre iz Taipeia, Taiwan. 

Sedam glumaca iz ovih sedam kazališta intenzivno su radili u veljači na Okinawi, u Japanu, a rad će nastaviti u Seoulu, u Južnoj Koreji u srpnju. Premijera predstave The Superhero održat će se u Nacionalnom korejskom kazalištu u Seoulu 21. srpnja 2012. Predstavu režira Ivica Šimić, producentica predstave je Vitomira Lončar, a u predstavi igra i Dražen Čuček. Više o projektu potražite na Blog web straniciPatchwork Family - http://patchwork-family.tumblr.com/

Padobranci u Hong Kongu

Naši proslavljeni Padobranci, nakon svoje Taiwanske inačice premjerno izvedenu u Kaohsiungu, na Taiwanu u studenom 2011. sa plesačima iz Taipeia, svoju verziju doživljavaju i u Hong Kongu. Premijera u Kazalištu Mingri održat će se 17. ožujka. Želimo našim kineskim kolegama puno uspjeha na premijeri!

Nagradna igra

Dobitnici naših nagrada u ožujku:

Daliborka Slišković, tečaj engleskog jezika u Inicijativi  

Petar Marić, poklon paket Studene

Maja Bunčić, ulaznice za matineju Male scene tijekom ožujka

Miha Kolarić, Informatički tečaj u Infokatedri

Igrajte i dalje našu igru i pratite naš rad.

Srdačan proljetni pozdrav

Vaša Mala scena!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by