Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Travanj u Maloj sceni
(Svjetski dan kazališta, 27. ožujak )

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Umrežimo se kazalištem

Mala scena proslavila je Svjetski dan kazališta (27. ožujka) u Primorsko goranskoj županiji kao dio projekta "Umrežimo se kazalištem". U samo jednom danu naše je predstave "Priča o oblaku", "Ovca za cijeli život" i "Kamenje"  vidjelo 1720 djece i mladih kroz 12 izvedbi u 9 gradova i mjesta.

Manifestaciju "Umrežimo se kazalištem" osmislila je i organizirala Rajna Miloš, suradnica za manifestacije u Uredu Primorsko goranske županije. Pod motom "Ti si važan... dođi u kazalište!« u jednom se danu za publiku 36 gradova i općina prikazalo sveukupno 9 naslova u 29 izvedbi.

Mala scena je svojom pokretljivošću i spremnošću na suradnju odigrala ključnu ulogu u ostvarenju ovog iznimno vrijednog projekta izvevši više od trećine cjelokupnoga programa.

Ana i Mia na festivalima

Svake godine u travnju započinje sezona festivala. Ove će godine Malu scenu na festivalima predstavljati naša slavna predstava za mlade Ana i Mia autorskog dvojca Jelena Kovačić - Anica Tomić. Nastupit ćemo na tri festivala u Hrvatskoj i Srbiji. Posebno je važan nastup na festivalu "Mali Marulić" u Splitu koji predstava otvara 10. travnja 2011. u 19 sati u Gradskom kazalištu lutaka. Na festivalu "Naj naj naj" u Zagrebu, predstava je na programu 30. travnja u 19 sati u Maloj sceni.  Radujemo se i nastupu na međunarodnom festivalu "Pozorište Zvezdarište" u Beogradu gdje ćemo nastupati u subotu 16. travnja u 19 sati u dvorani Vuk Karadžić.

Predstavu u Maloj sceni pogledajte u subotu 9. travnja u 20,00 sati. Ulaznice možete odmah rezervirati ovdje!

Matineje do kraja travnja

Popularne matineje Male scene petkom i subotom završavaju u travnju. Ulaskom u svibanj i dolaskom lijepih dana kada djeca i mladi svoje vrijeme provode na otvorenim prostorima, Mala scena prekida svoj program slobodne prodaje do jeseni. Iskoristite stoga travanj i pogledajte naše predstave koje igramo na matinejama, a koje do sada niste pogledali!!!

Petkom u 17 i 18,30 te subotom u 10 i 11,30 igramo predstave za našu najmanju publiku, onu od 1,5 godine na više: "Priču o oblaku", "Priču o kotaču" i "Priču o svjetlu". Subotom u 17 sati pogledajte naše hit predstave za djecu od 4 godine na više "Ovca za cijeli život", "Bum Tomica"i "Roda i Lisac", a mladi od 10 godina na više mogu pogledati "Kamenje" i "Anu i Miu" subotom u 20 sati.

Podsjećamo vas da svoje ulaznice možete rezervirati i kupiti on line na internetskoj stranici Male scene.

Organizacija predstava u svibnju

S dolaskom proljeća prema Zagrebu su krenule mnoge školske grupe iz zagrebačke okolice, ali i udaljenijih mjesta. U zgusnutom jednodnevnom rasporedu u kojem djeca obiđu gradsko središte, posjete zoološki vrt i po koji muzej, nikako nemojte zaboraviti posjet kazalištu. Idealna je to prilika da se djeca relaksiraju, opuste, ali i da dožive nešto posebno, nešto što će im ostati upisano u pamćenju kao jedinstven doživljaj - susret s glumcima i kazališnom umjetnosti. Iz tog će susreta dijete izaći bogatije za jedan neponovljiv umjetnički doživljaj. 

Nazovite nas, odaberite bilo koji naslov sa našeg repertoara i dogovorite posjet Maloj sceni u vrijeme koje vam najviše odgovara s obzirom na planiranje ostalih aktivnosti.

Nagradna igra

I u travnju dodjeljujemo nagrade naših sponzora Vama koji ste ispunili našu anketu i na taj nam način omogućili da vidimo što mislite o našem radu.

  • Poklon paket Garniera dobila je Danijela Zaloker
  • Informatički tečaj u Infokatedri dobila je Tomislava Mihalj
  • Tečaj engleskog jezika u Inicijativi dobila je Tatjana Hip
  • Neven Bittner osvojio je ulaznice za matineju u Maloj sceni.

Čestitamo nagrađenima i pozivamo Vas da i dalje sudjelujete u našoj nagradnoj igri!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by