Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Dobro došli u 2011.
(ponedjeljak 3. siječnja 2011.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Dragi prijatelji kazališta Mala scena

Proteklu 2010. godinu završili smo s odličnim rezultatima: sveukupno smo u našem kazalištu i na gostovanjima odigrali 478 izvedbi, a naše je predstave pogledalo 60.076 gledatelja. Na repertoar smo postavili 3 nova, a igrali smo i 16 repriznih naslova. Gostovali smo po Hrvatskoj ali i u inozemstvu od SAD-a, Irske, Ujedninjenog Kraljevstva, Taiwana do Beča. Osvojili smo 2 nagrade, a imali smo i 2 nominacije.  

Bez obzira ili usprkos krizi, vjerujemo da ćemo i u 2011. zadržati visoku kvalitetu produkcije i tako ustrajati u osnovnoj strategiji kazališta Mala scena, a to je - IZVRSNOST. Pozivamo vas da pratite naš program i u 2011. i podržite nas u našem nastojanju da djeci i mladima dajemo kvalitetan kazališni program koji će ih i zabaviti, ali i poučiti i podići.

Vaša Vitomira Lončar

PREMIJERA

Godinu započinjemo premijerom predstave Ovca za cijeli život njemačke autorice Martigen Matter u režiji Snježane Banović već 20. siječnja. Šarmantna priča o naizgled nemogućem prijateljstvu Ovce i Vuka sigurni smo, zadovoljit će ukus različite publike kako male, tako i velike, a obiljem će zabavnih obrata navesti djecu na razmišljanje o različitostima, toleranciji, prijateljstvu i neprijateljstvu, o povjerenju te o suživotu s različitostima.

Ne propustite pogledati fascinantne i višestruko nagradjivane Dražena Čučeka i Srđanu Šimunović !

Više o predstavi saznajte ovdje, a svoje karte za predstave možete rezervirati on line!

ČAST, kazališni hit za odrasle, ponovno u Maloj sceni

Čast nam je i zadovoljstvo ponovno ugostiti Istarsko narodno kazalište s kazališnim hitom, predstavom Čast, koju je ove sezone u Puli režirao Ivica Šimić. Predstava je u studenome već gostovala u Maloj sceni i zbog velikog interesa publike ugošćujemo ju ponovno! Ne propustite ovaj izniman kazališni događaj i pogledajte predstavu 14., 15. i 16. siječnja. Pogledajte kritike, a svoje ulaznice rezervirajte ovdje!

Zoran Gogić, Lana Gojak, Mirela Brekalo i Helena Minić

Ponovno matineje!

Od 14. siječnja ponovno igramo predstave na matinejama u popularnim terminima petkom i subotom. Započinjemo Pričom o kotaču za naše najmanje gledatelje od 1,5+ i dugovječnom predstavom Pale sam na svijetu u subotu u 17. Na vrijeme rezervirajte svoja mjesta on line. Pogledajte i raspored predstava za naredne vikende!

KAMENJE

U ponedjeljak 10. siječnja počinju i pokusi za novu predstavu namijenjenu mladima od 10 godina na više, slavnu australsku uspješnicu Kamenje Toma Lycosa i Stefa Nantsoua u prijevodu Maje Oršić Magdić i režiji Ivice Šimića. Dramatizirana je to istinita priča o dvojici dječaka koji su, bacajući kamenje s  mosta na autocestu, usmrtili vozača automobila. Ispisana je kao drama za dva glumca koji igraju svaki po dvije uloge - tinejdžera i detektiva te prati tijek događaja iz dviju vizura: samih dječaka i policajaca koji ih traže. Na audiciji su uloge osvojili Marko Hergešić i Filip Lozić koji ovim ulogama debitiraju u Maloj sceni. Premijeru planiramo za 13. veljače. Više!

NAGRAĐUJEMO!!

U suradnji s našim sponzorima i u 2011. nastavljamo nagradjivati vas, naše redovite posjetitelje web sitea www.mala-scena.hr . Ispunite i vi anketu Male scene i osvojite vrijedne nagrade Infokatedre, Naklade Ljevak i škole engleskog jezika Incijativa. Prvi dobitnici u 2011. su

Iskreno čestitamo dobitnicima, a vas pozivamo da sudjelujete u našoj anketi!!

Vidimo se u Maloj sceni!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by