Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Prosinac u Maloj sceni
(prosinac 2010.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Rođendan Male scene

Na Svetog Nikolu, 6. prosinca Mala scena slavi svoj rođendan. Prije 21 godinu svečano smo otvorili kazalište, a samo nekoliko dana kasnije, 8. prosinca premijerno smo izveli Pravu stvar Toma Stopparda s Vitomirom Lončar i Brankom Supekom u glavnim ulogama. Te 1989. godine s nama su još bili Zvjezdana Ladika i Roman Šušković Stipanović. Mala scena ostala je do danas jedino privatno kazalište u Hrvatskoj sa svjetskom reputacijom i repertoarom. Prije godine dana svečano smo obilježili našu dvadesetu obljetnicu i tom prilikom tiskali bogato opremljenu monografiju koju možete nabaviti u Maloj sceni. Ako pak više volite on line izdanja, posjetite internetsku stranicu Male Scene i "skinite" svoju kopiju monografije.

Blagoslovljeni nadolazeći blagdani!

Mala scena želi svim svojim gledateljima, prijateljima i posjetiteljima Čestit Božić i i radosnu Novu Godinu.

Blagdane ćemo proslaviti radno, sa svojom publikom i u društvu Svetoga Nikole i Djeda Mraza.  Za neke predstave s Djedom Mrazom još uvijek ima slobodnih mjesta. Pozivamo vas da svakako pogledate naš program i što prije rezervirate ulaznice za predstave i razveselite svoje dijete. Podsjećamo vas da na predstave s Djedom Mrazom obavezno donesete i dar za dijete. Ne zaboravite ponijeti foto aparat!!!

Nova predstava za djecu 4+ već u siječnju 2011!

Ovca za cijeli život, nova predstava Male scene u režiji Snježane Banović i u zvjezdanoj podjeli sa Srđanom Šimunović kao Ovcom i Draženom Čučekom kao Vukom izlazi pred publiku 20. siječnja 2011. Pokusi za ovu britku i duhovitu priču o prijateljstvu Ovce i Vuka u punom su jeku!!! Pogledajte fotografije s pokusa ovdje, a ulaznice za prve izvedbe možete rezervirati već sada.

Nagrada za Niku Mišković

Nika Mišković proglašena je 24. studenoga 2010. na dodjeli Nagrada hrvatskoga glumišta najboljom glumicom u 2010. godini u predstavama za mladu publiku! Niki je ovo druga nagrada za ulogu Ane u predstavi ANA & MIA nakon festivala Hrvatskog centra ASSITEJ u Čakovcu. Ovaj je uspjeh Male scene još i veći jer su za Nagradu bile nominirane i Mia Biondić i predstava u cjelini u kategoriji predstava za djecu i mlade. Čestitamo od srca Niki, ali i cijeloj umjetničkoj ekipi na čelu s Anicom Tomić i Jelenom Kovačić.

Nagrađeni čitatelji internetske stranice Male scene

U suradnji  sa sponzorima, u prosincu nagrađujemo posjetitelje naše internetske stranice:

- Dubravka Šelendić osvojila je dvije ulaznice za matineju Male scene u 2011.
- Sandra Restović osvojila je Knjigu bez imena Naklade Ljevak
- Tina Debeljak ići će na informatički tečaj u Infokatedru
- Miro Ostelič učit će engleski u Inicijativi

Čestitamo!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by