Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

"Čast" u Maloj sceni
(16.-19.11.2010.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Joanna MURRAY-SMITH

ČAST

prevoditeljica Maja ORŠIĆ MAGDIĆ
redatelj Ivica ŠIMIĆ

scenografkinja Dinka JERIČEVIĆ; kostimografkinja Marinela JEROMELA; autor glazbe Igor KARLIĆ; oblikovatelj svjetla Dario DRUŽETA; jezična savjetnica Đurđa ŠKAVIĆ

Mnogi od vas još se sjećaju sjajnih naslova koje smo do prije nekoliko godina igrali na Večernjoj sceni. Čast je predstava za odrasle potpuno u skladu s estetikom Večernje scene Male scene. U prvom su planu temeljni odnosi između žene i muškarca, raspad braka, zaljubljivanje u mlađe žene i starije muškarce, položaj djece u tim razrušenim brakovima.

Čast - emocije koje nadilaze sapunice… Komad Joanne Murray-Smith uprizoren je u četrdesetak zemalja i nebrojeno produkcija, igran godinama na Broadwayu, nagrađivan i afirmiran kao kazališna uspješnica, potvrđivan kao sjajan repertoarni potez i - najvažnije - kao velika prilika za prave glumačke parade. Predstava u režiji Ivice Šimića te u izvedbi Mirele Brekalo Popović, Zorana Gogića, Lane Gojak i Helene Minić, doživjela je same pohvale kritike.

Predstavu pogledajte 17., 18. i 19. studenog u 20 sati. Cijena ulaznice je 60 kn, a za studente i umirovljenike 50 kn, a svoju ulaznicu možete rezervirati ovdje!!!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by