Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Dvadeset godina Male scene
(11.12.2009.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Proslavili smo 20. rođendan

Dragi prijatelji,

u utorak 8. prosinca u Maloj sceni je bilo jako svečano i dirljivo - u kazalištu su se okupili naši brojni suradnici i prijatelji s kojima smo se prisjetili proteklih dvadeset godina i stvaranja ovog malog, a opet velikog kazališta, kako nas volite nazivati. Postavili smo fotogaleriju proslave na Picasu koju možete vidjeti ovdje.

Zahvaljujemo svima koji su nam na razne načine čestitali te svima koji su slavili s nama, a pozivamo vas da nam se pridružite na jednoj od naših prosinačkih predstava i budete s nama i narednih dvadeset godina! Posebno zahvaljujemo cateringu Lido na hrani, Slatkoj tajni na prekrasnoj torti i WGW-u na izvrsnim majicama!

Film o nama

Hrvatska televizija emitirat će dokumentarni  film o dvadeset godina Male scene pod nazivom Kazalište emocija, u ponedjeljak 14. prosinca u 15.50 sati na HTV 2. Ne propustite pogledati film Zvonka Ilijića o stvaranju najuspješnijeg hrvatskog kazališta za djecu i mlade!

Monografija

Na rođendanskoj svečanosti predstavili smo monografiju "Mala scena - dvadesetogodišnje putovanje" autorice Katarine Kolega, koja na gotovo 400 stranica uz brojne fotografije i angdote prati rast i razvoj Male scene.

Elektronsko izdanje monografije možete preuzeti ovdje, a tiskano izdanje možete kupiti po cijeni od 120 kuna, dok je promotivna cijena u prosincu 90 kuna.

Zahvale Turističkoj zajednici Grada Zagreba i našem sponzoru B.netu na pomoći pri tiskanju monografije!

Stiže Djed Mraz!

Iz daleke Laponije iduća dva vikenda u Malu scenu dolazi Djed Mraz! Iznenadite svoje mališane predstavom s našeg repertoara te poklonom iz ruku najpoznatijeg djedice na svijetu!

U subotu 12.12. u 17 i 19 sati igra Krava Ružica i Djed Mraz

U nedjelju 13.12. u 12 i 19 sati igra Krava Ružica i Djed Mraz

U subotu 19.12. u 10 sati sati igra Rock'n'roll za dva miša i Djed Mraz

U subotu 19.12. u 17 i 19 igra Krava Ružica i Djed Mraz

U nedjelju 20.12. u 12 sati igra Pale sam na svijetu i Djed Mraz

U nedjelju 20.12. u 19 sati igra Krava Ružica i Djed Mraz

Podsjećamo vas da se rezervirane ulaznice kupuju najkasnije dva dana prije predstave i da je potrebno pripremiti poklone za djecu te ih predati na blagajni najkasnije prije početka predstave.

Sve one koji nisu uspjeli na vrijeme doći do ulaznica pozivamo da nas nazovu dan prije predstave jer se nešto ulaznica često vrati i ide dalje u prodaju.

Nagradna igra

Podsjećamo vas na slavljeničku nagradnu igru!

Pronađite na našoj web stranici slavljeničku crveno žutu kutijicu i sudjelujete u tjednom nagradnom izvlačenju sve do Badnjaka! Poklanjamo lutke, knjige i cd-e, a najsretniji na Badnjak dobiva našu monografiju!

Balgdanske čestitke i želje

... i na kraju, želimo vam sve najljepše za Božićne i Novogodišnje praznike, puno mira, veselja i ljubavi sa svojim obiteljima i prijateljima!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by