Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Prosinac u Maloj sceni
(1.12.2009.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Dragi prijatelji kazališta,

ulazimo u naš slavljenički mjesec, u kojem smo vam pripremili mnoštvo programa, poklona i iznenađenja. Prije dvadeset godina Vitomira Lončar i Ivica Šimić, oboružani entuzijazmom i ogromnom energijom, uputili su se u pustolovinu izgradnje vlastitoga kazališta. Novo je zagrebačko kazalište svečano otvoreno na blagdan sv. Nikole 1989. godine, a Mala scena je ubrzo postala nezamjenjiva točka zagrebačkog kazališnog života. Tijekom dvadeset godina održano je 80-ak premijera za djecu, za mlade na Sceni za mlade i za odrasle na Večernjoj sceni, a danas s ponosom možemo reći da spadamo u vrh kazališta za djecu i mlade ne samo u zemlji, nego i u regiji. Generacije djece odrastale su uz naše predstave, a mnogi od vas koji se s nostalgijom sjećate svojih kazališnih izleta iz djetinjstva danas tu istu ljubav prema kazalištu i Maloj sceni prenosite na svoju djecu. Hvala vam na tome od srca!

Svečana proslava rođendana

Svečanu proslavu našeg rođendana imat ćemo 8.12., kada ćemo predstaviti i monografiju koju je o našem radu napisala novinarka Katarina Kolega. Knjiga će imati gotovo 400 stranica, mnoštvo fotografija i priča iz našeg života, a moći ćete je nabaviti u dućanu Male scene po cijeni od 120  kuna, a samo u mjesecu prosincu možete je kupiti po promotivnoj cijeni od 90 kuna. Uz proslavu ćemo imati i izložbu radova naše dugogodišnje suradnice, scenografkinje Dinke Jeričević. HTV također snima film o našoj godišnjici, a u idućem newsletteru ćemo vas obavijestiti o točnom danu emitiranja filma.

Rođendanski darovi

Povodom našeg slavlja pripremili smo za vas male darove: s naše web stranice možete preuzeti prigodne elektronske razglednice (e-card), wall paper i  screen saver. Dovoljan je jedan klik!

Također, svaki tjedan sve do Badnjaka darujemo vam lutke, knjige iz naše biblioteke i cd-e s pjesmama iz naših predstava, a na samom kraju nagradne igre najsretniji će dobiti našu monografiju! Nagradni zadatak: pronađite slavljeničku kutijicu na stranicama Male scene i sudjelujete u igri! Više na www.mala-scena.hr

(na slici: jedna od mnogobrojnih izvedbi predstave Pale sam na svijetu)

Sveti Nikola i Djed Mraz

U prosincu vam uz naše predstave za djecu, nudimo i poseban doživljaj dolaska sv. Nikole i Djeda Mraza! Darivajte svoje dijete kvalitetnom predstavom, nastupom sv. Nikole ili Djeda Mraza te poklonom koji sami izaberete i dostavite nam na blagajnu prije predstave. Ulaznica za ovaj program je 40 kuna, a igramo:

Sve one koji nisu uspjeli rezervirati ulaznice na vrijeme, molimo da nazovu dan prije izvedbe i pokušaju ponovno rezervirati jer će se nešto ulaznica osloboditi dan prije predstave.

Ovaj program nudimo i tvrtkama – možete doći k nama ili mi gostujemo u vašim prostorima. Razveselite svoje zaposlenike i njihovu djecu, a za informacije nas nazovite na 468 3352.

Twittajte s nama

Već se nekoliko mjeseci s vama družimo na popularnom Facebooku (postanite nam prijatelj!), a sada možete pratiti i naše tweetove na Twitteru!

Nagradna anketa

U prosincu su najsretniji dobitnici naše nagradne ankete:

Čestitamo!

Mala scena pomaže

Cjelokupan prihod od predstave Kraljevna na zrnu graška 6.12. u 10 sati donirat ćemo za oporavak Jana Torjanca, sina glumaca Marka Torjanca i Slavice Knežević, koji se od teške prometne nesreće oporavlja u Krapinskim toplicama.

Također, djecu iz Caritasovog doma u Vugrovcu ćemo častiti ulaznicama za predstavu sa sv. Nikolom 5.12.

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by